4 redenen waarom klanten voor de Bag Inserter van KIVO kiezen

KIVO is al tientallen jaren producent en leverancier van plastic LDPE en HDPE bag inserter, ook regelmatig Polybag-in-Box genoemd. Dit is een buisfolie met zijvouwen geschikt voor de automatische verwerking op bijvoorbeeld inpaklijnen van Pattyn en OK International.

 1. Wij garanderen een 100% storingsvrije verwerkbaarheid
 2. Wij zijn marktleider in West-Europa
 3. Tientallen jaren aan technische kennis
 4. Eindeloos veel verduurzamingsmogelijkheden

Hieronder worden de redenen verder toegelicht.

1. Wij garanderen een 100% storingsvrije verwerkbaarheid 

Onze kwaliteit is speciaal ontwikkeld voor de verwerking op een Pattyn of OK International lijn. Wij garanderen dan ook een 100% storingsvrije verwerkbaarheid van de folie.

2. Wij zijn marktleider in West-Europa

KIVO is al tientallen jaren producent van LDPE en HDPE Bag Inserter en mag zich dan ook met trots al die jaren marktleider noemen in West-Europa.

3. Tientallen jaren aan technische kennis

Onze folies worden al tientallen jaren geleverd en wij hebben veel know-how van zowel de folie alsook de inpaklijn. Hierdoor zorgen wij er voor dat onze folies al jaren feilloos te verwerken zijn volgens de terechte strenge eisen die onze klanten stellen.

4. Eindeloos veel verduurzamingsmogelijkheden

Wij spelen een cruciale rol binnen de duurzaamheidsagenda van onze afnemers. Zo is het mogelijk om een in dikte gereduceerde buisfolie te leveren mét behoud van dezelfde mechanische eigenschappen. Verder behoort het inzetten van biobased materiaal tot de mogelijkheden.

Heeft u nog vragen naar aanleiding van dit artikel?

Neem dan vrijblijvend contact op met onze product specialist via het contactformulier hieronder of mail/bel hem direct via onderstaande contactgegevens:  Bedrijfsnaam:

  Voor- en achternaam:

  E-mail:

  Telefoon:

  Vraag of opmerking:

  Hoe wilt u dat wij contact met u opnemen?