potgrondfolie blaue engel keurmerk

Blaue Engel Keurmerk

KIVO Plastic Verpakkingen is de eerste in Nederland die voor potgrondfolie het Blaue Engel keurmerk mag dragen. Contact opnemen

Potgrondfolie met 80% gerecycled materiaal


Voor onze potgrondfolie hebben wij het Virgin materiaal grotendeels vervangen door een folie ontwikkeld met daarin maar liefst 80% PCR, afkomstig uit onze eigen recyclingfabriek REKS. Hierdoor zijn we nu ook gecertificeerd met het Blaue Engel keurmerk. Hiermee is KIVO Flexible Plastics de eerste in Nederland die voor potgrondfolie dit keurmerk mag dragen.

 

Ja, ik wil direct contact opnemen
blaue engel keurmerk potgrond

Het Blaue Engel Certificaat


Voor sommige klanten is dit keurmerk een belangrijke marketingtool en weegt dit steeds meer op tegen de soms ietwat donkerdere kleur van de folie. De kwaliteit is immers gelijkwaardig aan het Virgin materiaal.  Klanten gaan ook veelal voor de toevoeging van 50% en durven de stap naar 80% nog niet altijd te maken. KIVO denkt dat dit een kwestie van tijd is totdat dit wijdverspreid zal zijn binnen de branche.

Bekijk hier ons Blaue Engel Certificaat.

Heeft u vragen naar de mogelijkheden voor u omtrent het dit keurmerk? Neem dan contact met ons op, onze productspecialisten staan u graag te woord!

Ja, ik wil direct contact opnemen

Contact met ons opnemen


Neem contact met ons op en wij reageren dezelfde dag nog!

  Voornaam:

  Achternaam:

  Bedrijf:

  Telefoon:

  E-mail:

  Bericht:

  Hoe heeft u ons gevonden?

  Naar welke vestiging wilt u het bericht sturen? (Nederland/Kosovo) :