productie pallethoezen

Diktereductie

KIVO is kampioen in diktreductie. Het gebruik van dunnere folies vraagt minder grondstoffen, meer meters op de rol en geeft minder afval. Diktereducties tot wel 50% zijn geen uitzondering. Een snellere vermindering van de impact op het milieu is haast niet mogelijk. Contact opnemen

Beter voor het milieu én uw portemonnee


KIVO Plastic Verpakkingen is een aanjager van diktereductie. De voordelen daarvan voor klant en milieu zijn eindeloos. Door het inzetten van innovatieve recepturen kunnen bij gelijkblijvende, of zelfs verbeterde eigenschappen toch enorme besparingen behaald worden. Het inzetten van dunnere folies betekent minder materiaalkosten per verpakking, minder grondstofverbruik en afval, meer meters op de rol en heeft mede daardoor ook positieve effecten op machinestilstand, transport, opslag en energieverbruik. Diktereducties van maar liefst 50% zijn geen uitzondering.

Ja, ik wil direct contact opnemen

Hoe werkt diktereductie?

diktereductie

Klantcase


Zo hebben we voor een klant die Liners van ons afneemt een 50% diktereductie gerealiseerd. Het HDPE heeft in de dunnere variant dezelfde mate waterdampdoorlaatbaarheid dan zijn dikkere variant. Dit is van belang omdat het gaat om cement, poeders etc. De zwaartekracht blijft in tact omdat het papier dat aan de buitenkant van de liner zit, de drager is. Meer weten over onze liner folie? Bekijk eens de productpagina liner folie.

Bent u benieuwd wat wij voor u kunt betekenen met betrekking tot diktereductie? Neem dan eens contact met ons op via onderstaand contactformulier.

Ja, ik wil direct contact opnemen

Contact met ons opnemen


Neem contact met ons op en wij reageren dezelfde dag nog!

  Voornaam:

  Achternaam:

  Bedrijf:

  Telefoon:

  E-mail:

  Bericht:

  Hoe heeft u ons gevonden?

  Naar welke vestiging wilt u het bericht sturen? (Nederland/Kosovo) :