vuilniszakken bedrukken

Vuilniszakken bedrukken?

Dan bent u bij KIVO Plastic Verpakkingen aan het juiste adres. Met méér dan 50 jaar ervaring en een state-of-the-art machinepark kunnen wij uw vuilniszakken bedrukken. Contact opnemen
 • Prijswinnende Kwaliteit
 • 4 Drukmachines
 • 54 Jaar Ervaring
 • Tot 10 Kleuren

De laatste ontwikkelingen voor de meest effectieve bedrukking


Door continu proactief de laatste ontwikkelingen binnen de flexotechniek te volgen en uit te testen, behoren wij al jaren tot de top van de Europese flexomarkt. Hier komen meerdere factoren bij kijken. Zo vinden er op dit moment nieuwe ontwikkelingen plaats, één daarvan is ”Bellissima”. Dit is een nieuw soort rastertechniek die wij toepassen om nog gedetailleerder te drukken.

Ja, ik wil direct contact opnemen

Machines waarmee wij onze vuilniszakken bedrukken

 

Het bedrukken van vuilniszakken vindt plaats binnen onze flexodrukkerij. Onze drukkerij, bestaande uit een Miraflex (8 kleuren), 2x een Novoflex (8 kleuren) en een Novoflex (10 kleuren) is toonaangevend. Deze machines zijn voorzien van de laatste technische snufjes en kunnen hierdoor een fantastisch eindproduct garanderen. Hierbij wordt gebruik gemaakt van de nieuwste cliche en rastersleeve techniek zoals Kodak NX en GTT van Apex. Dit in combinatie met de hoog gepigmenteerde inkten van Doneck.

Los van het bovengenoemde, waarborgen wij bij KIVO de verwachtte kwaliteit ook nog door een aantal andere factoren, namelijk: color management, viscociteitsregeling en een hightech camerasysteem.

Het color management en de viscositeitregeling waarborgen een perfecte kleurkwaliteit volgens PMS (Pantone Matching System). In combinatie met een hightech camerasysteem zorgt dit voor een constant drukresultaat. Dat betekent dat de eerste druk gelijk is aan de laatste. KIVO heeft dan ook zeer tevreden relaties die al jaren van drukwerk worden voorzien.

Goede machines en hoge kwaliteit randapparatuur zijn nog geen garantie voor een goed bedrukte vuilniszak. Zoals wel eens wordt gezegd: ‘je kunt wel een mooie keuken hebben, maar dat betekent niet dat je goed kunt koken’. Een goed uitgeruste keuken en goede ingrediënten bieden nog geen garantie voor een heerlijke maaltijd. Kennis en kunde spelen ook een belangrijke rol. De drukkerij van KIVO valt al jaren onder de verantwoordelijkheid van John Zwetsloot en Vincent Tetro, samen goed voor 57 jaar ervaring binnen de flexowereld. Daarnaast beschikt de afdeling over 25 zeer gemotiveerde en opgeleide medewerkers die in vijf ploegen (24/7) werken.

Productiemogelijkheden vuilniszakken


KIVO is producent van allerlei soorten plastic verpakkingen. Benieuwd naar de productiemogelijkheden van vuilniszakken? Bezoek dan eens onze vuilniszakken pagina, hierin staat alle informatie en productiemogelijkheden vermeld.

Ja, ik wil direct contact opnemen

Contact met ons opnemen


Neem contact met ons op en wij reageren dezelfde dag nog!

  Voornaam:

  Achternaam:

  Bedrijf:

  Telefoon:

  E-mail:

  Bericht:

  Hoe heeft u ons gevonden?

  Naar welke vestiging wilt u het bericht sturen? (Nederland/Kosovo) :