Helpt plastic folie tegen bescherming van het coronavirus?

Volgens virologen loopt de belangrijkste besmettingsroute van het coronavirus via de lucht. Dit gebeurt via druppels die ontstaan tijdens praten, hoesten of niezen of door direct contact met lichaamsvloeistoffen. Plastic in de vorm van schermen of folie kan een scheiding vormen tussen besmette en onbesmette mensen. Wanneer iemand praat met consumptie, hoest of niest kan het plastic de druppels opvangen en tegenhouden. Het vormen van een scheiding door middel van plastic kan dus zeer effectief zijn.

Dat neemt niet weg dat het virus tot wel 72 uur kan overleven op oppervlakten van bijvoorbeeld plastic en roestvrijstaal. Zo bleek uit onderzoek van het Amerikaanse Instituut van Gezondheid. De effectiefste maatregelen zijn afstand houden en hoesten en niezen in de binnenkant van je elleboog, ook wanneer er gebruik wordt gemaakt van bescherming. Dit uiteraard in combinatie met regelmatig handen wassen.

Belangrijk: KIVO produceert uitsluitend op bestelling. Door de wijze van productie hanteren wij een hoge minimale bestelhoeveelheid vanaf >500kg. KIVO richt zich zodoende vooral op tussenhandel en partijen die de folie verder verwerken tot eindtoepassing.

Heeft u interesse in onze beschermende plastic folie? Neem dan contact op met een van onze specialisten.  Voornaam:

  Achternaam:

  Bedrijf:

  Telefoon:

  E-mail:

  Bericht:

  Hoe heeft u ons gevonden?

  Naar welke vestiging wilt u het bericht sturen? (Nederland/Kosovo) :

  Door: Theo Schilder Director of Business Development 21 april 2020