30% hogere output gerealiseerd i.s.m. W&H

kivo_extruder_output

In samenwerking met Windmöller & Hölscher hebben we bij KIVO een significante verbetering in onze productiecapaciteit bereikt. Door het optimaliseren van onze VAREX-coëxtruders, een essentieel onderdeel in onze verpakkingsproductie, is de output met 30% verhoogd.

Deze vooruitgang kwam tot stand zonder in te leveren op de kwaliteit van ons uitgebreide productassortiment voor voedselverpakkingen. De sleutel tot succes was het vervangen van de luchtringinzet in onze VAREX-lijn, wat resulteerde in een hogere efficiëntie en stabiliteit over het gehele productassortiment.

De implementatie van deze verbetering was snel en effectief, zonder significante productieonderbreking. Dit project benadrukt onze voortdurende inzet voor innovatie en efficiëntie in productie, terwijl we onze hoge BRC-normen van kwaliteit en voedselveiligheid handhaven.

Deze stap toont aan dat we niet alleen onze productiecapaciteit vergroten, maar ook onze ecologische voetafdruk verminderen door efficiënter gebruik van bestaande middelen. We blijven zoeken naar manieren om onze productielijnen nog verder te optimaliseren.