Stellenangebote

KIVO Plastic Verpakkingen te Volendam biedt werk aan ongeveer 200 medewerkers in een centraal gelegen moderne en schone productielocatie. Deze locatie is goed (filevrij) bereikbaar vanuit de regio Hoorn, Purmerend, Zaandam, Haarlem, Alkmaar en delen van Amsterdam. KIVO Plastic Verpakkingen produceert polyethyleen verpakkingen voor de verwerkende industrie zoals Bag-in-Box, Paperlike, krimpfolie en automatenfolie. Daarnaast worden eindproducten als kledinghoezen, broodzakken, viszakken, vleeszakken, afvalzakken gemaakt voor zowel de professionele sector als voor de consument.

Ook is het familiebedrijf een werkgever die goed oog heeft voor de gezondheid en het welbevinden van de werknemers. KIVO Plastic Verpakkingen heeft een fietsenplan, een fitnessregeling, een enthousiast bedrijfsteam dat meedoet aan de Dam tot Damloop, een actieve personeelsvereniging die leuke evenementen organiseert en een periodiek medisch en preventief spreekuur. Daarnaast zijn de arbeidsomstandigheden zodanig dat iedereen, jong en oud, prettig en veilig kan functioneren. Voor meer informatie kunt u contact opnemen met onze P&O manager de Heer Rob Hidding.
KIVO Plastic Verpakkingen heeft momenteel de volgende vacatures vrij bij de vestiging in Volendam:

Innovation Engineer

Als Innovation Engineer ben jij o.a. verantwoordelijk voor het mede ontwikkelen van nieuwe folierecepturen, maken van strategische keuzes voor de Europese KIVO-group, ontwikkeling van biobased en bio-afbreekbare materialen en inzet van recycled materialen. Daarnaast voor het verwerven van kennenis van; technische mogelijkheden van het Europese Machinepark van de KIVO-group, eigenschappen en mogelijkheden van polymeren, biobased, bio-afbreekbare en recycled materialen, eigenschappen van machines waarop folies worden verwerkt.

Lees hier meer over de vacature Innovation Engineer..

Lamineerder

Als lamineerder ben jij o.a. verantwoordelijk voor de tijdige aanwezigheid van materialen, inhangen van rollen en doorvoeren van de foliebaan, instellen en bedienen van moderne lamineer-, snij- en assembleermachines en oplossen van storingen, controleren van instellingen aan de hand van een proefrun, corrigeren van instellingen ter optimalisering van het resultaat en op normstelling brengen van de machine, kwaliteitsbewaking door uitvoering van testen en registratie van resultaten en ten slotte het schoonhouden van de werkomgeving.

Lees hier meer over de vacature Lamineerder..


Flexodrukker

Als flexodrukker ben jij o.a. verantwoordelijk voor de tijdige aanwezigheid van materialen, inbouwen van drukcillinders, inhangen van rollen, instellen van de machine, controleren van de instellingen en het schoonhouden van de werkomgeving.

Lees hier meer over de vacature Flexodrukker..


Productiemedewerker

Als productiemedewerker ben jij o.a. verantwoordelijk voor het instellen en bedienen van machines, controleren van orders, aan- en afvoer van materialen en het schoonhouden van de werkomgeving.

Lees hier meer over de vacature Productiemedewerker..