Bag Inserter

Bag Inserter is een buisfolie met zijvouwen geschikt voor automatische verwerking. In de branche wordt dit product ook regelmatig ‘’liners voor in krat/dozen’’ genoemd.

KIVO Flexible Plastics is met dit product marktleider en in staat snel en flexibel te reageren op elke gewenste uitvoering en hoeveelheid. Wij zijn wereldwijd de enige die garantie geven op de feilloze verwerking van dit product. Het houden van een buffervoorraad is ook mogelijk. Service verlenen vinden wij belangrijk, evenals het meedenken met onze partners om tot de laagste kostprijs te komen. Vele firma’s wereldwijd hebben dit reeds ervaren.


Ter illustratie een aantal specificaties van onze zakken:


bag inserter


In de voedselverwerkende industrie wordt meer en meer automatisch verpakt. Vooral bij grootverpakkingen waar presentatie een minder belangrijke rol speelt, maar efficiency des te meer.

Verder zijn belangrijke elementen in maatvoering en HACCP door onze jarenlange ervaring vertaald in een kwaliteitsproduct waarover KIVO Flexible Plastics zelfs garantie geeft. KIVO Flexible Plastics is hierin heer en meester. Daarnaast ervaren onze klanten minimale storingen en hebben zij de meeste output. Ten slotte zorgt KIVO Plastic Verpakkingen door zakken van een top kwaliteit voor een betrouwbaarheid van 99.8% wat zorgt voor optimale verwerkingssnelheid op de machines.

Een greep uit de verpakkingsmachines waar onze zakken goed op draaien:
– Pattyn
– OK

Lees hier meer over onze aanpak..