Folie producent
Utrecht

Bent u op zoek naar een folie producent in de regio Utrecht? Dan bent u bij KIVO Plastic Verpakkingen aan het juiste adres!

Folie producent in regio Utrecht


Als u op zoek bent naar een fabrikant van folie voor uw bedrijf in regio Utrecht, dan bent u bij KIVO Plastic Verpakkingen aan het juiste adres. Wij produceren al meer dan 54 jaar verschillende soorten folies. Bent u nieuwsgierig naar onze toepassingen? Ga dan naar onze producten pagina.

Ja, ik wil direct contact opnemen
folie producent Utrecht

Wat KIVO Plastic Verpakkingen voor u kan betekenen


Of u nou folie zoekt met 1 laag zonder bedrukking, folie met meerdere lagen, of folie die volledig bedrukt is met gerecycled materiaal, bij KIVO Plastic Verpakkingen is alles mogelijk! Met onze eigen recyclingfabrieken, KIVO Recycling & REKS zijn wij in de mogelijkheid om de hoogste kwaliteiten gerecycled materiaal aan uw folies toe te voegen, zonder kwaliteit te verliezen. Hierdoor zijn onze folies nauwelijks te onderscheiden van folies die gemaakt zijn van virgin materiaal. Neem contact met ons op om de mogelijkheden te bespreken!

Ja, ik wil direct contact opnemen

Kernwaarden van KIVO Plastic Verpakkingen


 • Familiebedrijf KIVO Plastic Verpakkingen is opgericht in 1966, momenteel heeft de 2e generatie het roer overgenomen. Sinds 1966 zijn wij van een kleine fabriek in Volendam uitgegroeid naar een Europese speler met meerdere fabrieken en kantoren.
 • Hoge kwaliteit Hoge kwaliteit staat bij ons hoog in het vaandel. Wij werken uitsluitend met de beste leveranciers om zo de hoogste kwaliteit te waarborgen aan onze klanten.
 • Klantgericht Bij ons kunt u altijd terecht voor vragen, opmerkingen of verbeterpunten. Wij doen er alles aan om alles zo goed mogelijk te laten verlopen.
folie producent regio Utrecht

Uw folie producent in regio Utrecht


U kunt bij ons altijd een vrijblijvende offerte laten opmaken met de specificaties van uw huidige folies. In ons laboratorium zullen wij dan uw huidige folies onderzoeken en kijken we waar wij verbeterpunten toe kunnen passen. Zo is KIVO Plastic Verpakkingen koploper in het gebied van diktereductie, waarbij wij minder plastics gebruiken met het zelfde aantal meters, met dezelfde toepassingen. Dit is goedkoper voor uw portemonnee, én een stuk beter voor het milieu!

Ja, ik wil direct contact opnemen

Neem contact op met KIVO Plastic Verpakkingen vanuit regio Utrecht


Naar welke toepassing zoekt u in Utrecht? KIVO Plastic Verpakkingen biedt u allerlei mogelijkheden rondom plastics. Schakel onze hypermoderne flexo drukkerij in om uw folies te bedrukken, of voeg hoge kwaliteiten PIR & PCR materialen toe aan uw folies die komen uit onze eigen recyclingfabrieken, KIVO Recycling & REKS. U kunt contact met ons opnemen door het onderstaande contactformulier in te vullen, ons te bellen of ons te mailen. Onze contactgegevens kunt u vinden op deze pagina.

Ja, ik wil direct contact opnemen

Contact met ons opnemen


Neem contact met ons op en wij reageren dezelfde dag nog!

  Voornaam:

  Achternaam:

  Bedrijf:

  Telefoon:

  E-mail:

  Bericht:

  Hoe heeft u ons gevonden?

  Naar welke vestiging wilt u het bericht sturen? (Nederland/Kosovo) :