Groentezakken bedrukken

Groentezakken bedrukken? Dan bent u bij KIVO Plastic Verpakkingen aan het juiste adres. Met méér dan 50 jaar ervaring en een state-of-the-art machinepark kunnen wij uw groentezakken bedrukken.

Door continu proactief de laatste ontwikkelingen binnen de flexotechniek te volgen en uit te testen, behoren wij al jaren tot de top van de Europese flexomarkt. Hier komen meerdere factoren bij kijken. Zo vinden er op dit moment nieuwe ontwikkelingen plaats, één daarvan is ”Bellissima”. Dit is een nieuw soort rastertechniek die wij toepassen om nog gedetailleerder te drukken.

Machines waarmee wij onze groentezakken bedrukken

Het bedrukken van groentezakken vindt plaats binnen onze flexodrukkerij. Onze drukkerij, bestaande uit een Miraflex (8 kleuren), een 2x Novoflex (8 kleuren) en een Novoflex (10 kleuren) is toonaangevend. Deze machines zijn voorzien van de laatste technische snufjes en kunnen hierdoor een fantastisch eindproduct garanderen. Hierbij wordt gebruik gemaakt van de nieuwste cliche en rastersleeve techniek zoals Kodak NX en GTT van Apex. Dit in combinatie met de hoog gepigmenteerde inkten van Doneck.

Los van het bovengenoemde, waarborgen wij bij KIVO de verwachtte kwaliteit ook nog door een aantal andere factoren, namelijk: color management, viscociteitsregeling en een hightech camerasysteem.

Het color management en de viscositeitregeling waarborgen een perfecte kleurkwaliteit volgens PMS (Pantone Matching System). In combinatie met een hightech camerasysteem zorgt dit voor een constant drukresultaat. Dat betekent dat de eerste druk gelijk is aan de laatste. KIVO heeft dan ook zeer tevreden relaties die al jaren van drukwerk worden voorzien.

Goede machines en hoge kwaliteit randapparatuur zijn nog geen garantie voor een goed bedrukte groentezakken. Zoals wel eens wordt gezegd: ‘je kunt wel een mooie keuken hebben, maar dat betekent niet dat je goed kunt koken’. Een goed uitgeruste keuken en goede ingrediënten bieden nog geen garantie voor een heerlijke maaltijd. Kennis en kunde spelen ook een belangrijke rol. De drukkerij van KIVO valt al jaren onder de verantwoordelijkheid van John Zwetsloot en Vincent Tetro, samen goed voor 57 jaar ervaring binnen de flexowereld. Daarnaast beschikt de afdeling over 25 zeer gemotiveerde en opgeleide medewerkers die in vijf ploegen (24/7) werken.

Ik wil direct contact 

Wilt u direct contact met één van onze drukspecialisten om advies te ontvangen over groentezakken bedrukken? Vul dan nu onderstaande contactformulier in en wij nemen vandaag nog contact met u op!  Voornaam:

  Achternaam:

  Bedrijf:

  Telefoon:

  E-mail:

  Bericht:

  Hoe heeft u ons gevonden?

  Naar welke vestiging wilt u het bericht sturen? (Nederland/Kosovo) :